ANKARA / ÇUBUK - GÜLDARPI ORTAOKULU

GÜLDARPI ORTAOKULU

GÜLDARPI MAH. ÇAYYOLU KÜME EVLERİ GULDARPI ORTAOKULU BLOK NO 55 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, bilimsel düşünceye ve değerlere saygı duyabilen, bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.
Misyon
Hedefimiz, anaokulu yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerine sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliğine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaki gençler yetiştirmektir.Ankara ilinde ve ilçemizde iyi bir başarıya sahip olmaktır.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARI(FEN LİSELERİNE ÖĞRENCİ KAZANDIRMAK) SPORTİF VE KÜLTÜREL YARIŞMALARDA FARKLI DERECELER KAZANMIŞTIR.
Doğalgaz Kombi
Ulaşım
487 özel halk otobüsleri ve 487 ÇUBUK-ANKARA EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Otobüsler Ankara´dan Ulus metrosundan kalkmaktadır.
Taşımalı Öğretim yapılmaktadır.
GÜLDARPI MAHALLESİ.ÇUBUK/ANKARA
Çubuk´a uzaklık 8 km Ankara´ya 18 km
Her sene yapılmaktadır.