ANKARA / ÇUBUK - GÜLDARPI ORTAOKULU

GÜLDARPI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

Okulumuz ilk defa 1939 yılında eğitime açılmıştır. Şu anda kurum olarak iki binamız mevcuttur. Bu binalardan eski olanı 1982 yılında üç derslik olarak yapılmış. Öğretmen durumuna göre ikili ve normal öğretim olarak eğitim yapılıyordu. 1998 yılında öğrenci sayısının az olması nedeniyle sınıflar bölünerek 5 derslik haline getirildi ve normal eğitim yapılmaya başlandı.

2003 yılında 8 derslikli ek bina yapılarak okulumuz 8 yıllık eğitim veren bağımsız ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başladı.

Okulumuzda eski bina ile 13 derslik, ana sınıfı(faal durumda) , müdür ve müdür yardımcısı odaları, laboratuar(donanımlı), BT sınıfı, rehberlik odası, kütüphane, çok amaçlı salonu bulunmaktadır.

Okulumuz eski ve yeni binalar dahil kaloriferli sistemle ısınmaktadır.

Güldarpı mahallesinde bulunan okulumuzda Yazır mahallelerinden öğrenci alınarak taşımalı eğitim yapılmaktadır.

Okulumuz kapasitesi anasınıfı dahil yıllara göre değişiyor. Bu değişim ilkokul dahil 100 - 150 arası olmaktadır.

Okulumuzda görev yapan müdürler; Fahrettin AKDOĞAN, Mehmet Emin GÜNEŞ, Ömer TOKLUOĞLU, Aydın ÖZDEMİR, Satılmış PÜRLÜ, Yusuf YERLİ , Gazi AYDOS ve Ferdi DÜNDAR, Fatih EĞİLMEZ, Bilal ÖNGÖÇMEN

Yayın: 15.08.2023 - Güncelleme: 15.08.2023 13:12 - Görüntülenme: 73